MijnGezondheid.net

MijnGezondheid.net

Het gemak van MijnGezondheid.net                Afbeeldingsresultaat voor mijngezondheid.net
Via MijnGezondheid.net kunt u eenvoudig en snel allerlei zaken regelen met uw huisarts, praktijkondersteuner of assistente.

U kunt 7 dagen per week, 24 uur per dag online een vraag stellen, maar ook een afspraak maken.
Daarnaast is het mogelijk een samenvatting in te zien van uw persoonlijke medische dossier, inclusief uw medicijngebruik. Zo heeft u altijd en overal inzage in uw eigen dossier.

En gaat u op reis? Neem dan een uitdraai mee van uw medicatiepaspoort. Deze draait u gemakkelijk uit via MijnGezondheid.net. Mocht er wat zijn, dan heeft u alle relevante gegevens bij de hand.

Makkelijk en betrouwbaar!

Uw privacy staat voorop
Om ervoor te zorgen dat uw gegevens goed beveiligd zijn, logt u in op MijnGezondheid.net met uw DigiD met sms-verificatie. Heeft u nog geen DigiD met sms?
Ga dan naar www.digid.nl om het aan te vragen.

MijnGezondheid.net heeft nu ook een app MedGemak

Met de app MedGemak regelt u online een aantal gezondheidszaken bij uw huisarts of apotheek. De app MedGemak is een aanvulling op MijnGezondheid.net.

Wat is MedGemak

MedGemak is de app om u te helpen bij het optimaal regelen van uw zorgtaken. Zo heeft u via uw smartphone 24/7 inzicht in uw medicatie en bestelt u deze direct online. Met de handige inneemwekker stelt u eenvoudig in wanneer het tijd is om uw medicatie in te nemen. Heeft u overdag geen tijd om uw huisarts te bellen voor een afspraak? Geen probleem! Met de app MedGemak regelt u dit gemakkelijk online waar en wanneer het u uitkomt.

MedGemak is een aanvulling op het patiëntenportaal MijnGezondheid.net. Wilt u gebruik maken van de app MedGemak ? Zorg er dan voor dat u zich eerst aanmeldt voor MijnGezondheid.net. Hoe u dat doet leest u hier.