Nieuws

Nieuws

MijnGezondheid.net

Het gemak van MijnGezondheid.net

Via MijnGezondheid.net(MGN) kunt u eenvoudig en snel allerlei zaken regelen met uw huisarts, praktijkondersteuner of assistente. Met MijnGezondheid.net is de praktijk 7 dagen per week, 24uur per dag bereikbaar.

Als u gebruik wilt maken van MijnGezondheid.net dient u een Digid inlogcode met SMS functie te hebben en u dient zich eenmalig bij ons aan te melden. Dat kan meteen geregeld worden via het Aanmeldformulier MGN.

Voor meer informatie over Mijngezondheid.net klik hier

 

HUISARTSENPOST

Wij aangesloten bij de dokterspost van Leiden SHR (samenwerkende huisartsendiensten Rijnland).

Telefoonnummer 0900 – 513 80 39

 

 

Tekenradar.nl                       

Sommige mensen houden langdurig klachten nadat zij de ziekte van Lyme hebben gekregen. Ook na behandeling met antibiotica. Het gaat dan om klachten als vermoeidheid, pijn en concentratiestoornissen. Het doel van het LymeProspect-onderzoek is om preciezer te kunnen bepalen hoe vaak deze klachten voorkomen, en wat de oorzaken zijn.

U kunt zich aanmelden voor het LymeProspect onderzoek als u een antibioticabehandeling start voor een rode ring of vlek (erythema migrans), of andere vorm van de ziekte van Lyme, en ouder bent dan 18 jaar.

Aanmelden kan via www.tekenradar.nl of via uw behandelend arts, tot maximaal 4 dagen na start van de behandeling. Uw gezondheid wordt dan een jaar lang gevolgd.

 

 

thuisarts.nl

Thuisarts.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie van uw huisarts over gezondheid en ziekte.

Thuisarts logo

 

Persoonlijke Gezondheidscheck

U kunt uw eigen gezondheid in kaart brengen op Persoonlijke gezondheidscheck . Na het aanmaken van een account krijgt u aan de hand van vragenlijsten een persoonlijk advies over uw leefstijl en uw kans op: